tilbud på gulvafhøvling

Slå et tilbud på gulvafhøvling sammen med andet

Slå et tilbud på gulvafhøvling sammen med andet

editorial

De fleste mennesker vil gerne gøre en god handel, og når man hører om et tilbud, så ser man det som et fælles grundlag at afvige fra, når udbyderen allerede er klar til at slå lidt af prisen på forhånd.

Andre mennesker går hårdnakket efter at prutte og forhandle frem og tilbage, fordi de er den slags typer, at når det kommer over en pris på almindelige dagligvarer, så vil man gerne kunne spare lidt.

Dette gælder også, selvom man måske skal bruge lang tid på at forhandle og få andre til at udbyde hinanden eller lede efter det rette og bedste tilbud.

Det kan endda ende med at blive en principsag – og det samme gælder, hvis man vil have udført en gulvafhøvling eller en gulvafslibning.

Måske handler tilbuddet faktisk ikke så meget om, at man kan spare penge, som at man kan få fordele ud af tilbuddet – og dem vil man gerne have mange af.

Hvad forsøger du at vinde? 

Den mest velkendte måde at forhandle om et tilbud på et jo prisen, og det kan da godt komme på tale med en gulvafslibning eller gulvafhøvling.

Som sagt er der måske grobund for den forhandling, fordi man spotter et godt tilbud fra et firma på den slags, eller man selv forsøger at høre, om man kan få et personligt tilbud.

Der er jo arbejde i det at hente fra firmaet, og ofte er standardprisen sat så højt, at man tjener en del på det, så man godt kan tåle at skære lidt i prisen.
Og skulle man miste penge på salget af den service, så har man måske vundet en kunde.

Men en anden fordel ved at forhandle i et tilbud udover prisen kan være, at man gerne vil have noget ekstra service med eller et gratis tjek på ens gulv, efter den første service er gjort, hvis det ikke fulgte med i forvejen.