smykke

Sådan vælger du det rette smykke til din kæreste

Sådan vælger du det rette smykke til din kæreste

editorial

Vil du gerne give din kæreste en helt særlig gave, er et smykke en rigtig god ide. Det er med til at vise, at I har en dybere relation, da smykker bliver set som et forløber for de ultimative smykker: forlovelsesringen og vielsesringen. Derfor behøver du dog ikke at gå i panik, for selvom du giver din kæreste et smykke i gave, har du ikke sagt ja til mere, end du kan love. Hvis du vil undgå alt for mange associationer til de vigtige ringe, kan du for eksempel i stedet give hende en halskæde eller et armbånd. 

Der findes en række forskellige steder, hvor du har mulighed for at købe smykker til din kæreste. Et af de steder, hvor du virkelig kan finde et stort udvalg af forskellige former for smykker, er på webshoppen caratdiamanter.dk. De har smykker af alle typer at vælge imellem og har selvfølgelig særligt fokus på smykker med diamanter. Læs mere her

En meget god måde for dig at vise, at du holder af din kæreste, og at du virkelig lægger mærke til hende, er, at du køber de smykker, som hun bedst kan lide at gå med. Nogle kvinder foretrækker for eksempel at gå med ørenringe, mens andre bedst kan lide at gå med halskæder. Andre igen foretrækker måske armbånd. Bare det, at du har lagt mærke til, hvilken form for smykke hun foretrækker, viser hende, at du er opmærksom på hende. 

Derudover er det også vigtigt, at du lægger mærke til, om hun foretrækker guld eller sølv, og hvilke farver sten hun eventuelt foretrækker. Det er ikke sværere, end at du lægger mærke til, hvilke smykker hun går med ofte – eller at du kigger i hendes smykkeskrin. Der kan du få masser af inspiration. Er du helt blank, er det altid en god ide, at du allierer dig med hendes mor, veninde eller søster.