elektriker

Sådan vælger du den rigtige elektriker i Århus

Sådan vælger du den rigtige elektriker i Århus

editorial

Står du og skal have trukket el i din bolig eller virksomhed eller skal du have hjælp til at opgradere dine stikkontakter og generelt el? Så kan det være aktuelt at hyre en elektriker. En elektriker er en beskyttet titel i Danmark. Dermed kan du være sikker på at en elektriker har gennemført en uddannelse og har derfor en vis standard i forhold til kvalitet i deres håndværk samt deres faglighed.

Her er det vigtigt at være opmærksom på, at der naturligvis vil være forskel på kvaliteten af det arbejde der bliver udført samt, hvad det vil koste. Du bør derfor overveje grundigt, hvilken elektriker du vælger til opgaven. 

Vælg den rette elektriker til opgaven

Når du skal vælge en elektriker til en opgave, bør du overveje en elektriker der er autoriseret. Når du vælger en elektriker der er autoriseret er du sikker på, at det er en elektriker der er godkendt til at udføre de lovpligtige el-opgaver. Det kan være som at lave en stikkontakt i din bolig, trække nyt el til dit sommerhus, garage eller tilbygning. En autoriseret elektriker er blevet godkendt af tilsynsmyndigheder til at må udføre opgaver på vegne af en virksomhed. 

Hvis ikke du vælger en autoriseret elektriker til de opgaver, som er lovpligtige vil det blive betragtet som en ulovlig installation i hjemmet. Det vil i sidste ende betyde, at hvis der skulle opstå en brand eller anden skade pga. det el-arbejde, så vil du få svært ved at få forsikringen til at dække dine skader. Da der er en ulovlig installation i hjemmet. 

Find en autoriseret elektriker i Århus

Er du på jagt efter en elektriker i århus og omegn? Så har vi netop undersøgt markedet, for at finde en pålidelig og kompetent elektriker til dig. Her kan vi give de varmeste anbefalinger for Rosborg.dk.