genvex filter

Sådan øger du luftkvaliteten i dit hjem

Sådan øger du luftkvaliteten i dit hjem

editorial

God luft er vigtigt, da det kommer med mange fordele. Man får mere energi, man slipper for hovedpine, og mange andre ting. Men hvordan øger man luftkvaliteten i et hjem? Det kommer vi ind på i dette indlæg. Læs mere herunder.

Sørg for at gøre rent ofte

Det lyder måske mærkeligt, at man skal gøre rent ofte, for at øge luftkvaliteten. Men det er fordi, at hvis man ikke får gjort rent ofte, så ligger der en masse støv rundt omkring, som bliver hvirvlet op i luften, når der er bevægelse i et rum, og derved forringer luftkvaliteten. Vi anbefaler, at man støvsuger og tørrer af 2-3 gange i ugen, og at man gøre hovedrent mindst en gang om året.

Luft ofte ud

Ingen luft er friskere end frisk luft udefra. Derfor anbefales det, at man sørger for at lufte ud ofte. Vi anbefaler, at du lufter ud 2-3 gange om dagen, hvor der skal skabes et gennemført gennemtræk, og være det i 5-10 minutter ad gangen. Ved at skabe gennemtræk, så sørger man for, at man får luften til at skiftes ud mest muligt.

Brug en ventilation eller luftrenser

Med et ventilationsanlæg eller en luftrenser, kan man få luften renset løbende. Kort fortalt, så tager det luften igennem et filter, som sorterer de dårlige partikler fra. Dette er som eksempel støvpartikler, pollen og meget andet. Det smarte ved at bruge en ventilation eller en luftrenser er, at man som udgangspunkt ikke skal gøre andet end skifte filtret i dem, for at vedligeholde dem.

Det er altså en nem måde hvorpå man kan få frisk luft i sit hjem, uden man skal gå og huske sig selv på at åbne vinduerne, døren eller noget andet. En måde hvorpå man kan komme hjem til et frisk hjem, uden man har skullet forlade det med åbne vinduer eller døre.