Makita hækkeklippere

Sådan gør du din have sommerklar

Sådan gør du din have sommerklar

editorial

Sommeren er langsomt på vej, og derfor skal du din have klar til en masse hyggelige stunder. Hvis du ikke har stor erfaring med havearbejde og derfor er lidt på bar bund om, hvad du skal give dig i kast med, så kan du læse med i dette indlæg. Her vil vi give dig nogle gode råd til, hvordan du får din have til at blive sommerklar. Så læs med her nedenfor.

 

Makita hækkeklippere

 

Få klippet din hæk med en hækkeklipper

Hvis du har en hæk i din have, er det vigtigt at få den klippet, inden sommeren kommer. En pænt klippet hæk vil få din have til at se meget pænere og mere præsentabel ud. Du kan enten selv klippe hækken eller hyre en gartner til at gøre det for dig. Du skal ikke nødvendigvis klippe din hæk så lavt, at dine naboer kan se ind til dig. Du skal klippe det i en passende længde, så det kommer til at se pænt ud. Du kan bruge en makita hækkeklipper, der kan få opgaven klaret hurtigt og effektivt.

 

Slå din græsplæne

En anden vigtig del af det overordnede havearbejde, som du skal udføre før sommeren, er at slå græsplænen. Hvis du har meget græs i din have, kan det være lidt af en opgave. Men det er ikke desto mindre vigtigt at gøre det. En velplejet græsplæne får din have til at se meget pænere ud. Du kan enten selv slå græsplænen eller hyre en gartner til at gøre det for dig.

 

Slip af med ukrudt

Ukrudt kan ødelægge udseendet af din have og få den til at virke uplejet. Derfor er det vigtigt at slippe af med dem, inden sommeren kommer. Du kan enten hive dem ud i hånden eller bruge en ukrudtsbekæmper til at slippe af med dem. Hvis du bruger et ukrudtsmiddel, skal du sørge for at vælge et, der er sikkert til brug i nærheden af børn og kæledyr.