entreprenør

Sådan finder du en dygtig entreprenør

Sådan finder du en dygtig entreprenør

editorial

En af de vigtigste beslutninger, som en husejer kan træffe, det er om, der skal renoveres dele af ens hjem. Hvis du bor i et ældre hus, og du har bemærket at flere ting trænger til en opgradering, så skal du bruge en entreprenør. Vi har skrevet nogle råd og tips til dig i dette indlæg, om hvordan du finder en dygtig entreprenør. Så læs med her, og få inspiration.

 

entreprenør

 

 

Spørg om anbefalinger

Den bedste måde at finde en dygtig entreprenør på, er at begynde med at spørge venner og familie om anbefalinger. Hvis du kender nogen, der tidligere har renoveret deres hjem, kan de måske give dig nogle gode råd. De kan fortælle dig, om de var tilfredse med det arbejde, der blev udført af entreprenøren. Det er rart med anbefalinger, fordi så ved man på forhånd, at resultatet bliver tilfredsstillende og udføres af ordentlige og kompetente mennesker.

 

Lav online research

Hvis du ikke har nogen kontakter, kan du lave lidt online research. Kig efter entreprenører, der har været i branchen i et stykke tid og som har gode anmeldelser. Du kan finde din lokale entreprenør eller området nær dig ved at skrive på Google: “entreprenør i Klampenborg”. Her vil du kunne se, hvilke du kan kontakte og finde deres telefonnummer etc.

 

Få flere tilbud

Når du har indsnævret din liste, skal du ringe rundt til de forskellige entreprenører og stille dem en masse spørgsmål. Du bør også indhente flere tilbud, når du ringer rundt til de forskellige entreprenører, så du kan sammenligne priserne. Vær ikke bange for at forhandle. Det kan være, at de vil være villige til at slå noget af prisen af, grundet årstiden eller hvis de ikke har mange kunder for tiden. Når du har samlet alle dine tilbud, så kan du se nærmere på hvilke giver mest mening for dig.