Renovering badekar

Sådan får du et skinnende badeværelse

Sådan får du et skinnende badeværelse

editorial

Er du træt af at rengøre de samme gamle overflader igen og igen? Føler du, at dit brusebad eller badekar aldrig bliver rigtig rent? Hvis ja, er det måske på tide at give dit badeværelse en overhaling. Heldigvis er der mange nemme måder at holde dit badeværelse flot på uden at bruge en masse penge eller spilde for meget tid og vi vil give dig nogle tips og tricks til denne proces.

 

image

 

Rengør spejlet

Dette kan virke indlysende, men det er faktisk meget vigtigt at sørge for, at denne overflade bliver grundigt rengjort regelmæssigt. Ikke alene reflekterer det vores eget billede tilbage på os – hvilket vi alle ved kan føre til forfængelighed – men spejle samler også støv og snavs fra husholdningsskidt og der sidder ofte klatter fra tandpasta, når du spytter ud i håndvasken.

Det er hverken flot eller sundt og det tager kun et øjeblik at tørre spejlet over med noget glasrens. Lad det stå i skabet ved spejlet og gør det til en vane at rense det hver dag.

Rengør brusebadet og/eller badekarret

Derudover er det også vigtigt at holde brusebadet og badekarret rent. Det betyder, at du skal skrubbe alt sæbeskum og andet snavs af med en svamp og derefter rengøre med et rengøringsmiddel, der er beregnet til at skylle overflader af, så der ikke bliver klæbrige rester tilbage. Badeværelser bliver ofte våde på grund af fugtighed og det er derfor også en god idé altid at tørre vægge og gulve af for vand efter et bad.

Når du nu er i gang med badekarret, opdager du måske, at der er ridser og huller i emaljen. Dette problem kan løses ved at male dit badekar med polyurethan, der giver en ny emalje og et smukt resultat.

Generel rengøring

Der er et par ting mere, du bør gøre for at holde dit badeværelse skinnende rent! Du bør jævnligt rengøre indersiden af toilettet med en børste for at fjerne alle bakterierne og du bør en eller flere gange om ugen vaske alle overflader. Gulvet skal også vaskes engang i mellem og efter behov.