regnmåler

Pynt op i haven med en regnmåler

Pynt op i haven med en regnmåler

editorial

Skal haven pyntes lidt ekstra op her til sommer? Så kan du med fordel gå på udkig efter fuglebad, espalier og smukke blomster til dine bede. Og vil du virkelig sætte trumf på det romantiske udtryk i din have opstiller du en sød regnmåler.

Hvordan bruger jeg en regnmåler?

Som sådan tjener en regnmåler her i 2021 primært et æstetisk formål. En regnmålers opgave er at fungere som pynt i haven og understøtte en retro eller vintage præget atmosfære. Men derfor kan du godt gøre dig umage med opsætning af din regnmåler således at den rent faktisk vil kunne måle mængden af nedbør i løbet af sommeren.

En fin regnmåler kan med fordel opstilles i blomsterbedet, eventuelt ved siden af fuglebadet hvor de to pynte gentande tilsammen kan udgøre en lille hyggekrog. Det kan sagtens lade sig gøre at finde matchhende fuglebad og regnmåler, så indtrykket bliver helstøbt. Og du kan oven i købet finde en regnmåler med en sød lille fugl som passer på det slanke måleglas.

Når du sætter regnmåleren op skal du sørge for at stangen til din regnmåler er helt lodret. Der ud over er det smart at stille regnmåleren i nogenlunde læ. Du bør dog stadig sikre at din regnmåler ikke står under et tagudhæng eller et træ. I hvert fald hvis du ønsker at regnmåleren rent faktisk skal kunne måle mængden af regn.

Hvor kan jeg finde en fin regnmåler til min have?

Hos Gladegaver.dk finder du et stort udvalg af tilbehør og pynt til din have. I den online shop kan du finde regnmålere i alle afskygninger, med eller uden dekorationer, og for eksempel udført i stilfuld støbejern.

Du vil med sikkerhed kunne finde den perfekte regnmåler hos Gladegaver.dk. Klik ind i webshoppen på Gladegaver.dk og se det store udvalg af flotte og fantasifulde regnmålere.