Installation af robotplæneklipper

Professionel installation af robotplæneklipper

Professionel installation af robotplæneklipper

editorial

Når sommeren for alvor gør sit indtog, vil alt hvad der er grønt spire og gro – inklusive din græsplæne. Det er selvfølgelig skønt at betragte de grønne og saftige græsstrå vokse indtil de når en vis højde. Så er det nemlig at du skal i gang med plæneklipperen. I stedet kan du vælge at anskaffe en smart robotplæneklipper. Og til dette formål skal der nedlægges et tilhørende kabel så din robotplæneklipper ved hvor langt den må køre.

Hvad indebærer kabelnedlægning?

Når du skal have nedlagt kabel til robotplæneklipper i din have skal det fræses ned i kanten af græsplænen i en bestemt jorddybde. På den måde undgår du at din robotplæneklipper løber hjemmefra eller måske ødelægger dine bede.

Det er vigtigt at kablet ikke ligger så dybt at den indbyggede sensor i din robotplæneklipper ikke kan registrere det. Og samtidig skal det ikke ligge så tæt på jord overfladen at det kommer til syne. Derfor er det en god idé at få fagfolk til at forestå nedgravning af afgrænsnings kabel. På den måde er du sikret et professionelt resultat og en snorlige kant på din plæne.

Hos Kabelnedlægning.dk kan du altid få et godt tilbud på kabelnedlægning uanset størrelsen på din grund. Kabelnedlægning.dk opererer med tre grundpakker som tager udgangspunkt i plænens samlede areal. Uanset om du ønsker afgrænsnings kabel nedlagt omkring en enkel plæne eller om du ønsker en multizone løsning kan Kabelnedlægning.dk hjælpe dig. Til grundpakken vil altid høre nedgravning af kabel, tilslutning af kabel og installation af robotplæneklipper samt en grundig gennemgang og rådgivning angående brug af robotplæneklipper. Kvalitets kabel følger med i samtlige pakker – og så er det muligt at tilkøbe en ekstra udvidelse til hver enkelt pakke bestående af forslag til placering af ladestation, opstart og konfiguration, hjælp til installation af den til din robotplæneklipper hørende app, rådgivning omkring brug og test efter endt opsætning.

Du kan læse mere, og finde din pris på kabelnedlægning, på Kabelnedlægning.dk