Alkoholiker

Professionel alkoholbehandling der virker

Professionel alkoholbehandling der virker

editorial

Starter dagen med guldøl og shots

I Danmark har vi et meget afslappet forhold til alkohol, hvilket betyder, at vi næsten benytter enhver lejlighed til at drikke øl, vin eller spiritus. For de fleste går det da også fint med kun at drikke, når der er fest. Men pludselig er hver dag blevet en fest, og du er gået hen og blevet alkoholiker. Livet som alkoholiker er langt fra nogen dans på roser. Hver morgen vågner alkoholikeren op, og har kun en ting i hovedet, og det er at få en guldøl og et par skarpe shots. Før dette sæt er hældt ned, kan alkoholikeren sjældent tænke på andre ting. Sådan en levevis slider naturligvis meget på både kroppen og omgivelserne. Som alkoholiker er du dog langt fra alene. Man mener, at omkring 640.000 danskere har et så stort alkoholforbrug, at det skader deres helbred. Ydermere menes cirka 147.000 danskere at være så afhængige af alkohol, at der må en behandling til, for at de kan få deres forbrug af alkohol stoppet. Den professionelle hjælp, kan du få på Behandlingscenter Søby Park.

Succes med Minnesota-kuren

Det er en sygdom at være alkoholiker. Det betyder, at du er nødt til at få en professionel behandling, hvis du gerne vil have en tilværelse, der ikke bliver styret af, hvornår du kan tømme en guldøl. På Behandlingscenter Søby Park findes der den ekspertise, der betyder, at 4 ud af 5 af de patienter der kommer i et behandlingsforløb senere kommer ud af deres alkoholmisbrug. Succesen bag de positive tal skyldes uden tvivl behandling med Minnesota-kuren. Denne kur går kort og godt ud på, at få alkoholikeren til aldrig at drikke igen. Dette kan lyde voldsomt, men kun ved at alkoholikeren bliver 100 procent tørlagt, kan vedkommende være sikker på ikke igen at blive afhængig af Alkohol.

En normal tilværelse uden de våde varer

På Behandlingscenter Søby Park kommer du ind som alkoholiker og ud igen som et nyt og glad menneske, der kan begynde at leve en normal tilværelse uden de våde varer. Stedet tager kun 12 patienter ind af gangen, så der er altid overskud til at give dig den behandling, som dit misbrug måtte kræve.