iphone x skærm

Ny iPhone X skærm? Skift den selv

Ny iPhone X skærm? Skift den selv

editorial

Er du en af de mange danskere som efter mange måneders spændt venten investerede i en iPhone X da denne kom frem i 2017? så er du sikkert stadig glad for din flotte telefon. Og så er der absolut ingen grund til at købe en ny.

Jeg har smadret min iPhone X skærm – hvad gør jeg nu?

Hvis du ellers er glad for din flotte iPhone X er det rigtig ærgerligt hvis du taber den og skærmen går i stykker. Den flotte, store skærm, som er iPhone X’s hædersmærke, er nemlig også dens svageste punkt.

Hvis displayet ikke virker kan du ikke benytte dine apps, eller blot telefonens mest basale funktioner. Displayet er nemlig den eneste måde hvorpå du kan navigere på telefonen. Og hvis det er splintret til ukendelighed vil dets følsomhed sandsynligvis også være gået tabt.

iphone x skærm

Det kan være både dyrt og tidskrævende at køre telefonen på værksted. Måske bor du langt fra et autoriseret iPhone værksted – og det vil under alle omstændigheder koste dig en mindre formue at få skiftet din smadrede skærm ud med en ny en af slagsen på et sådant værksted. Og samtidig vil en reparation af iPhone X hurtigt komme til at tage op til flere dage hvor du så skal undvære din telefon.

Du kan selv reparere din iPhone X

Derfor vælger mange at købe en helt ny telefon i stedet for at bruge penge på udskiftning af frontglas. Men det er faktisk slet ikke nødvendigt. Du kan nemlig med stor fordel købe dig et såkaldt reparations kit til iPhone X, og selv skifte skærmen. Din telefon bliver som ny igen, for en brøkdel af prisen på en reparation eller for en ny iPhone.

Du kan finde alt hvad du skal bruge i forbindelse med reparation af iPhone X skærm i den online shop på Phone-Parts.dk.