Slibning af gulv København

Maling VS slibning af gulv i København

Maling VS slibning af gulv i København

editorial

Maling har indvirkninger i mere end én forstand på gulve i København og dets område, opland – og sådan set resten af landet.

Det vil vi belyse i denne artikel.

Malingen kan nemlig spille ind på den måde, at man har at gøre med et gulv, man ønsker slebet ned og således komme af med malingen, så gulvets oprindelige – og nu nyere overflade – kan komme flot til skue.

Dette kan man ønske af æstetiske grunde såvel som, at det passer ind i ens nye ønske af indretningen af boligen, om man så lige er flyttet ind eller bare bygger om – eller også er det en del af boligaftalen, at man sliber helt i bund med trægulvene, når man fraflytter boligen.

Her skal man dog huske på, at når man ønsker et gulv slebet ned helt forbi malingen, så kan det komme til at tage en rum tid, end hvis man bare skal slibe gulvet ned uden maling, da det kan tage tid at komme ned gennem malingen.

Specielt hvis denne er genstridig eller er blevet lagt for mange år siden. Dette kan man specielt godt komme ud for i København. Måske er malingen ligefrem sundhedsskadelig, hvis den bliver påvirket af varme fra en gulvafslibning, da foreskrivelserne til maling ikke havde samme lovgivning for mange år siden, som der er nu.

I den forbindelse skal man tage sig sine forholdsregler, men dette ved gulvafsliberen alt om.

Hvis man ikke lige har overvejet det, er det dog også vigtigt at slå fast, at man ikke kan slibe et gulv ned med maling på uden at påvirke malingen. Så hvis du tror, du kan få en pænere gulvoverflade med maling på ved at slibe gulvet ned, så tager du fejl.

I det tilfælde bør man faktisk bare male over igen, medmindre man netop ønsker dette rustikke og slidte look på gulvet efter en gulvafslibning på et gulv med maling.

Maling kan også bruges til at fjerne de værste pletter på gulvet og er hurtigere at gøre end at slibe gulvet ned, men hvis du ønsker en samlet flot overflade på dit gulv, så skal du vælge at slibe dette ned.