Maler Frederiksberg

Maler: Ja, du må gerne male på børneværelset

Maler: Ja, du må gerne male på børneværelset

editorial

De fleste af os er meget påpasselige med, hvad vi udsætter vores børn for, og vi bliver tudet ørene fulde om tilsætningsstoffer, kemikalier og hormonforstyrrende elementer i alverdens ting – så spørgsmålet er, om du overhovedet tør male på børneværelset?

De små poder skal have det bedste af det bedste, og de skal ikke udsættes for unødvendige kemikalier – vi kan ikke være mere enige. Netop derfor har vi henvendt os hos en maler (https://malerkanonen.dk/maler-frederiksberg/); vi vil nemlig gerne vide, om det er forsvarligt at male på børneværelset.

Drømmer du om at male på børnenes værelser, kan du heldigvis tage det helt roligt. Der er absolut ingen fare på færde, hvis bare du tænker dig om:

”Der findes mange forskellige typer maling på markedet, og hvis du gerne vil træffe det bedste valg for dine børn, kan du med fordel gå efter svanemærket eller allergimærket, der er din garanti for et minimum af tilsætningsstoffer. Samtidig kan du med fordel lufte ud, mens du maler og malingen tørre, ligesom du kan lade børnene sove i et andet værelse, indtil lugten har lagt sig. Når først malingen er tør, afgiver den ikke dampe til rummet.”

Svanemærket maling

Det er ikke meget maling på markedet, som er mærket med enten svane- eller allergimærket, men det findes. Har du svært ved at opstøve det, kan du med fordel henvende dig hos din lokale maler eller hos din farveforhandler – selvom de ikke har det hjemme på hylderne, kan de måske hjælpe med at skaffe det hjem til dig.

Vil du i øvrigt selv slippe for at indånde de kradse dampe fra malingen, kan du overveje, om du skal hyre et professionelt firma til at håndtere opgaven – her har de alt det nødvendige udstyr, så arbejdet kan udføres uden gener for hverken malere eller beboerne i huset.