Maler Gilleleje

Maler i Gilleleje - Din garanti for godt håndværk

Maler i Gilleleje - Din garanti for godt håndværk

editorial

Maler i Gilleleje – Vores mål er din tilfredshed

Vores mål er at udføre dit malerarbejde, til perfektion. Vores professionelle, faglærte ansatte ønsker ikke bare at udføre et godt stykke arbejde, men at give dig en oplevelse som går over forventningerne. Vi er stolte af at være smilende, kompetente og servicemindede og vi forlader aldrig en opgave, før du er tilfreds med resultatet. Vores kunder er vores levebrød og jeres glæde, er med til at give os en endnu bedre arbejdsdag.

Kommunikation er altafgørende for os. Derfor tager vi os altid tiden, til at forventningsaftstemme med dig, så vi ved præcis hvad dit ønske er og hvordan vi kan arbejde ud fra det. Som kunde hos os kan du forvente et professionelt resultat, som er klaret til prisen og indenfor den aftalte tidsramme. Dette er de principper vi arbejder ud efter og den standard vi sætter for os selv, som virksomhed. 

Fordi vi arbejder ud fra disse principper, giver vi til en tilfredshedsgaranti. Dette giver dig 3 års garanti på det udførte arbejde og vi opkræver ikke betaling, før jobbet er udført og er godkendt af dig. Vi vil gerne leve op til den standard, vi selv ville ønske i vores eget hjem. Vores hjem er det mest centrale punkt i vore alles liv og komforten heri er essentiel, for vores velbefindende. Det har vi stor respekt for og derfor er ovenstående afgørende værdier, i vores filosofi. Så hvis du har brug for kyndig rådgivning, til at finde den bedste løsning for dig, tøv da ikke med at kontakte os, så vi sammen kan have en dialog omkring det endelige resultat. Vi udfører både traditionelle opgaver som maling af vægge og loft, men også mere omfattende opgaver som fuldspartling og opsætning af filt. Så næsten uanset hvilken type opgave du har brug for at få udført i dit hjem, sommerhus eller lignende, tilbyder vi en service, som kan matche dine behov.  

Ønsker du at modtage et tilbud og vide mere omkring priser, tidsplaner eller andet, kig da på vores hjemmeside, så vi sammen kan finde den perfekte løsning til dig: https://malerkanonen.dk/maler-gilleleje/