Maler Frederikssund

Maler i Frederikssund - Godt håndværk til en god pris

Maler i Frederikssund - Godt håndværk til en god pris

editorial

Med mange års erfaring indenfor faget, består vores team af dygtige og professionelle fagfolk. Vi ved at det kan være en stressende proces at fornye sit hjem og derfor vil vi gerne gøre det nemmere for dig. Vores medarbejdere er nemlig ikke blot kompetente malere, men har udvidet deres palette af kunnen, til at omfatte mange af de opgaver man typisk har brug for, når man foretager en mindre renovation af sit hjem. Disse opgaver inkluderer: 

  • Maling af vægge og lofter 
  • Maling af træværk
  • Maling af lejlighed
  • Maling af hus
  • Opsætning af filt
  • Spartling af vægge

 

Maler i Frederikssund: Uanset opgaven har vi ekspertisen 

Som kunde hos os, kan du derfor få udført et mere omfattende stykke arbejde, end hos mange andre malerfirmaer. Prisen vil blive lavet som et samlet tilbud, skræddersyet til dig, så du på den måde undgår ekstra udgifter, ved at skulle betale mange individuelle personer/firmaer.

Det vil også spare dig tid, da de samme fagmænd vil være i stand til, at udføre alle de pågældende opgaver, som du har behov for. Vi leverer det aftalte resultat, til den aftalte tid og den aftalte pris og forlader aldrig en opgave før at du er helt tilfreds.

For at  du kan føle dig helt tryg og forvisset om dette, har vi udviklet vores tilfredshedsgaranti. Denne omfatter 3 års garanti på alle udførte opgaver og vi tager ikke imod betaling, før arbejdet er tilset og godkendt af dig. Vi benytter os ikke af faste priser, men tilpasser dem efter opgaven, så du ikke ender ud med at betale for meget, for den service du ønsker udført. 

 

 

Har du brug for en maler i Frederikssund og ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, på hvad det vil koste at fornye dit hjem? Så kan du med fordel gå ind og se på vores hjemmeside, hvor du vil finde mere omkring alle de services vi tilbyder, materialer og meget mere. Lad dig selv blive positivt overrasket og tag kontakt til vores servicemindede medarbejdere, som vil udforme et tilbud, kun til dig.