led indbygningsspot

LED indbygningsspot er sikre og har en lang levetid

LED indbygningsspot er sikre og har en lang levetid

editorial

Vil du gerne have sat lys op i for eksempel et walk in closet, har du sikkert overvejet halogen indbygningsspots. Det er da dem, man bruger til sådan et sted, ikke? Men det behøver det faktisk slet ikke at være. Der findes en løsning, der er langt mere sikker og energivenlig for dig. Det er, at du bruger LED indbygningsspots. De har samme størrelse som halogenspots og giver et lige så godt lys. De er bare langt mere sikre, da de ikke bliver lige så varme. Derudover har de også en meget længere levetid. 

Du kan blandt andet finde LED indbygningsspots på webshoppen mrperfect.dk. Det er en stor webshop, hvor de har mange forskellige former for LED produkter. Deres indbygningsspots varierer både i forhold til størrelse, udseende og energimærkning. Det vil derfor være nemt for dig at finde et spot, der passer til lige præcis dit projekt. Læs mere på https://mrperfect.dk/15-led-indbygningsspot 

Men LED er dyrere end halogen…

Hvis du også har kigget på halogenspots, har du måske set, at prisen på LED godt kan ligge lidt højere. Med den meget længere levetid og den øgede sikkerhed vil det dog være alle pengene værd for dig, at du bruger dem frem for at bruge halogenpærer. 

LED pærer har generelt en levetid på 15.000 timer. Det svarer til mellem 10 og 15 år. Hvis du ser prisen i forhold til det, kan du altså hurtigt se, at den slet ikke er så høj, som du måske skulle tro. Det er først om 10-15 år, at du skal ud og købe en ny pære igen!

De få kroner, du sparer nu og her på at købe halogen, vil derfor være ingenting på den lange bane. Slet ikke taget med i betragtningen, at du jo også sparer penge på el, da LED ikke bruger lige så meget strøm som halogen.