lær dansk

Lær det danske sprog

Lær det danske sprog

editorial

Er du interesseret i at lære dansk? Både for nybegyndere og andre, der kan en del dansk, er det muligt at tilmelde sig undervisningshold. Hvis du bor i Danmark, og har et håb om at blive bedre til sproget, så er det en mægtig god idé at tilmelde dig et hold, hvor du i fællesskab med andre ligesindede bliver bedre til det danske sprog. Det er også muligt at få eneundervisning uden andre studerende. I undervisningen lærer man både ord, ordforråd og grammatik, som alle er væsentlige for at kunne tale dette smukke sprog. Sproget er gammelt og har en rig historie, derfor giver det samtidig god, historisk indsigt at lære om sproget. Det er altså en stor gevinst at tilmelde dig undervisning i det danske sprog. Ud over at kunne tale sproget, vil du være sammen med tålmodige lektorer og andre interesserede tilmeldte med forskelligt niveau. Det anbefales at du tilmelder dig et undervisningshold hos Studyhouse-FEGU Hellerup.

Professionel undervisning for alle

Studyhouse-FEGU er et etableret undervisningsmiljø, hvor man med innovative metoder forsøger at gøre læring spændende og forblivende interessant. De mener, at der er en generel bekymring i elever, der mister lysten til at lære. Derfor har de udarbejdet deres egne, brugbare metoder, som har vist sig at vise resultater for eleven.

Studyhouse-FEGU tilbyder individuel tilpasset undervisning, så læren underordner sig dine forhold. Det giver en personlig oplevelse af undervisningen og øger motivationen for læring. Dertil har det vist sig at disse kriterier øger læringseffektiviteten og giver hurtige resultater. 

Du kan vælge mellem enemands-hold, hvor du er alene med læren, men du kan også melde dig på hold af flere elever. Her kan I enten være små hold af 2 personer eller af 3-5 personer. Din lektor er en af de tre erfarne og kloge hoveder, som danskundervisningen hos Studyhouse-FEGU består af.