logo design

Lad en erfaren grafiker udføre dit logo design

Lad en erfaren grafiker udføre dit logo design

editorial

Har du netop åbnet din egen virksomhed, og er du ivrig efter at komme i gang med markedsføringen? Så bør du som noget af det første kontakte en dygtig grafiker med henblik på et flot og funktionelt logo design.

Hvorfor skal jeg få en professionel grafiker til at designe mit firma logo?

Det kan måske umiddelbart virke overflødigt at skulle betale penge for at få designet et logo. Men her skal du tænke på hvor meget et veludført logo egentlig betyder for en virksomheds image. Firmaet Nike er jo nærmest synonymt med den berømte Swoosh, og hvem kan køre forbi et McDonalds M uden at komme til at tænke på standardiserede burger måltider.

Du kan også tænke på eksempler hvor det modsatte gør sig gældende. Der har på internettet floreret mange links til sider, med samlinger af kiksede firma logoer, som ikke var helt gennemtænkte, og derfor på mange måder flertydige. Det er sjældent ønskværdigt at få knyttet eksempelvis seksuelle konnotationer til sin virksomhed, med mindre den selvfølgelig beskæftiger sig med sex. Og kan et logo på nogen måde offensivt eller krænkende over for en befolknings gruppe, kan det være direkte skadeligt for din virksomhed. Tænk eksempelvis på virksomheder, som har været så uheldige at ramme et logo design, som minder om et hagekors eller lignende symboler.

Derfor er det vigtigt, at du overlader opgaven med design af dit firmas logo til en dygtig og professionel grafiker. En grafiker er et visuelt orienteret menneske, som hurtigt ville kunne opfange og rette den slags tvetydigheder, selv om du måske ikke selv ville have opdaget dem før det var for sent. Og en grafiker med lang tids erfaring inden for design af firma logoer vil have de bedste forudsætninger for at udføre netop dit logo design, så resultatet bliver både rammende og anvendeligt.

Du kan få et tilbud på logo design på Logoshop.dk