Kylling i karry

Kylling i karry er en klassiker, som både børn og voksne er glade for i hverdagen

Kylling i karry er en klassiker, som både børn og voksne er glade for i hverdagen

editorial

Når du skal have det hele til at gå op i hverdagen, er det ikke altid, at du har så meget overskud til at finde på spændende og interessante retter. Så kan det være en god ide, at du har nogle retter, som du kan finde tilbage på. Nogle retter, som du ved, at både børn og voksne i familien vil kunne nyde – og som det ikke kommer til at tage al for lang tid for dig at lave, når du kommer træt hjem fra arbejde. 

En af de retter, som du helt sikkert bør få indarbejdet i dit repertoire, er kylling i karry. Det er en lækker cremet ret med kylling, der er en fedtfattig, men mættende form for kød. Det er med til at gøre, at alle kan blive mætte af sådan en ret – ikke mindst, når du serverer den med ris til. Derudover tager den ikke lang tid at lave, men er enkel at få til at smage godt.

For mange moderne forældre er kylling i karry et nostalgisk tilbageblik på deres egen barndom, hvor der også blev serveret masser af enkle og nemme retter, der var tilpasset til børnene. Nu, hvor du selv har fået børn, kan du sikkert godt se, hvorfor dine forældre prioriterede, som de gjorde. 

Har du ikke lige dine forældres opskrift liggende, kan du nemt finde den via nettet. Det kan du for eksempel gøre på en hjemmeside som dk-kogebogen.dk. Der kan du finde mange forskellige former for opskrifter. 

Fordelen ved at bruge siden – udover det store udvalg af opskrifter selvfølgelig – er, at du nemt kan tilpasse opskriften til det antal mennesker, som I er til spisning. De fleste opskrifter er lavet til fire personer. Når du går ind på opskriften, kan du dog ændre antallet oppe i hjørnet, så ændrer mængden af ingredienser sig også.