krankørsel

Krankørsel er ikke for alle og enhver

Krankørsel er ikke for alle og enhver

editorial

Der er flere måder, hvorpå man kan foretage krankørsel.

Man kan jo have at gøre med sådan en kran, der kan køre selv, og det kan være ved, at anordningen er udformet som en kran, hvor der er et mindre parti i, som man kan køre den rundt med.

Her mener vi ikke et styrehus, som man drejer kranen med, men hvor man decideret kan bevæge kranen rundt.

Den slags ser man sjældent ude på vejene, da den slags er forbehold til at blive brugt på byggepladser, da de skal fungere i kuperet terræn, og så kan de sjældent køre særligt hurtigt.

Men der findes jo også kranvogne, hvor man har at gøre med et køretøj, hvor der er monteret en kran på, hvor kranen i så fald er sekundær, da der først også fremmest er tale om en bil.

Et kendt eksempel på dette er nok en brandbil.

Men et helt andet eksempel er nok, når man er nødt til at kombinere disse to ting, hvor de ikke hænger uløseligt sammen.

Der findes jo nogle kraner, som er så store, at de ikke kan køre selv, da de ellers ville tippe, eller de bare skal flyttes over så store afstande, at det ikke ville kunne lade sig gøre at køre på de almindelige veje – hvilket de i forvejen ikke må.

Så er man nødt til at ty til krankørsel, hvor man får kranerne op på nogle køretøjer, hvor de så kan blive transporteret fra et givent udgangspunkt til et andet, som kan være fra et hovedlager eller et sted, hvor man lejer dem, og får dem kørt ud til det sted, hvor man skal bruge dem, hvilket typisk er byggepladsen.

Du kan nok allerede høre på det hele, at det altså ikke er noget, som almindelige mennesker bare gør, hvorfor vi vil foreslå dig, at du benytter dig af følgende: https://www.viborgrenovation.dk/krankorsel