boligadvokat priser

Køberrådgivning ved boligkøb

Køberrådgivning ved boligkøb

editorial

Skal du købe bolig, så er det nu, du skal trække vejret godt ned i maven. Der er nemlig tusindvis af ting, man skal huske, når man køber bolig, og det kan være svært at overskue det hele. Af samme årsag er det en god idé at alliere sig med en boligadvokat, der i hvert fald kan sørge for det juridiske overblik. Så skal du kun koncentrere dig om at finde drømmehuset. 

Advokaten som rådgiver og bindeled

En boligadvokat skal først og fremmest rådgive dig i forbindelse med købet. Advokaten gennemgår både købsaftale, tilstandsrapport, lokalplaner og servitutter, eventuel forurening m.m., så du får det bedst mulige grundlag at handle på. Underskriver du købsaftalen, inden advokaten har nået at gennemgå papirerne, så få indskrevet et advokatforbehold – på den måde har du mulighed for at komme ud af handlen eller genforhandle prisen, hvis der dukker ting op, du ikke havde forudset.

Samtidig vil boligadvokaten være bindeled mellem dig, ejendomsmægleren og din bank, så du kun skal kommunikere med en person gennem forløbet. Det gør det en smule nemmere at overskue situationen og ikke mindst begynde at drømme om den nye fremtid i det nye hjem.

Er det dyrt at bruge en advokat?

Mange boligkøbere overvejer, om det er nødvendigt at bruge penge på en boligadvokat. Men kigger du på den samlede boligpris, så er 6-7.000 kr. til en advokat småpenge, og det er de penge, der giver dig allerstørst tryghed i handlen.

Boligadvokat priser er lidt forskellige fra advokat til advokat, men én, der gør det både rigtig godt (ifølge en lang række anmeldelser) og rigtig billigt, er eboligadvokat.dk’s Javed Aslam. Her får du en komplet boligpakke for 4.000 kr., hvis du køber andelsbolig og for 6.250 kr., hvis du køber hus, sommerhus, ejerlejlighed eller projektbolig. Penge der er godt givet ud, når det betyder, at du kan sove roligt om natten.