kimono

Kimono - Mystik og sensualitet

Kimono - Mystik og sensualitet

editorial

Kimono – En tidsløs klassiker 

En kimono er en essentiel del, af den moderne kvindes garderobe. Den er ikke blot fristende og elegant, den er også anvendelig, når du bevæger dit rundt i dit hjem og ordner forskellige gøremål.

Denne type lingeri er fantastisk for at holde liv i intimiteten på en daglig basis, fordi den altid fremhæver din sensuelle og feminine side, samtidig med at den er komfortabel og overlader lidt til fantasien. Dette vil være til stor glæde for din partner, hvilket også vil resultere i større glæde og samhørighedsfølelse for dig.

En kimono er en enkel, diskret, men stadig udfordrende del af kvindelig beklædning, hvilket selvfølgelig har gjort den til en af de foretrukne typer lingeri, for kvinder verden over. Disse ses ofte i skønne materialer som blonde eller silke og kan fås i utallige typer af designs, så du kan finde den model, som er ideel i forhold til det udtryk du ønsker. 

Den moderne type kimono er inspireret af gamle japanske designs og har altid været et symbol på kvindelig skønhed og ynde. De fremhæver både talje og barm, men er stadig dækket til og bevarer lidt mysterie og forventning, om hvad der gemmer sig inden under. Har du ikke før gjort dig meget i lingeri og denne type tilbehør, kan en kimono være et rigtig godt startpunkt, så du føler dig smuk og komfortabel.

Disse er ikke blot feminine og smukke, de er også flatterende og meget anvendelige i hverdagen, da de kommer i forskellige længder og materialer. Du skal bare være afslappet, komfortabel og nyde din fritid i hjemmet, dette alene vil bidrage til at holde dit kærlighedsliv nyt og initiativrigt. Vi værner om dit privatliv og ønsker at du skal føle dig tryg, ved at handle hos os.

Derfor kan du altid forevente fuld diskretion ved levering, så du kan beholde dine fantasier i soveværelset. 

Ønsker du at se flere variationer af kimonoer, så du kan finde den perfekte model til dig? Så kan du med fordel se mere på Love Lingeri’s, hjemmeside, hvor du vil kunne finde mere omkring dette. https://www.love-lingeri.dk/