værktøj, byggemarked

Kan du finde det rette værktøj i et byggemarked?

Kan du finde det rette værktøj i et byggemarked?

editorial

Et byggemarked er et slaraffenland for kendere af værktøj, og der går næsten helt barn i håndværkeren eller hobby-typen af samme slags, når man ved, at turen går til et byggemarked – også selvom man selv har besluttet sig for det.

Det gibber helt i en efter at komme ind gennem dørene på det sagnomspundne sted, hvor det næsten er som at komme hjem, da man er omgivet af ligesindede og mange spændende sager, man gerne vil eje.

Det er næsten svært at beherske sig, og har man penge nok, så ender man næsten som en kvinde i en tøjbutik og køber for meget og endda noget, som man ikke havde regnet med, at man havde brug for.

Den slags køb skal bare gøres i butikken, her er nethandel ikke nok. Det er som et barn i en slikbutik eller i et legeland.

Men desværre kan man ikke altid regne med at have heldet med sig.

Man ender med at lede forgæves efter noget værktøj

Selvom der bestemt er typer, der lige tager en tur i et byggemarked uden noget reelt formål, så tager de fleste derned efter noget bestemt, da det virker mere plausibelt, end at man bare drøner “tilfældigt” forbi – selvom man da nogle gange opfinder disse påskud.

Så går man nogle gange maskiner igennem i sømmene og bryder emballagen op, selvom der hænger en prøvemodel af værktøjet lige ved siden af.

Men før man kan nå så langt med at lade sig glæde over besøget og købe ekstra meget, så skal man helst finde det, man kom efter.

Og selvom der er et stort udvalg, og man skal helst besøge et byggemarked af den slags, så kan der være udsolgt af produktet, eller man havde ikke på forhånd undersøgt, om stedet lå inde med det, man ledte efter af værktøj.

Så selvom man glæder sig, så bør man lige undersøge sagen forud, så man har en nogenlunde chance for at finde det, man kom efter.