franske døre

Indret dit hjem med elegante franske døre

Indret dit hjem med elegante franske døre

editorial

Der er mange ting, som kan give dit hjem et eksklusivt og elegant look. En af disse mange elementer er franske døre. Franske døre er typisk indsat som en dobbeltdør, hvor der er små glaspartier i noget af eller i hele døren. Denne type dør bruges ofte til at adskille køkken og stue eller opdele spisestue og sofastue. Den giver mulighed for at lukke af til et andet rum, samtidig med at man stadig kan se ind i rummet og man får lys gennem begge rum. 

Vil du vide mere om franske døre?

Sådan indretter du med smukke franske døre

Du kan indrette med denne type døre mange steder i din bolig. Det kan være ind til din stue, til dit soveværelse fra walk-in, fra din entré til et andet rum eller ud til din terrasse eller altan. Der er mange muligheder. Det er især ideelt at bruge denne type dør, hvis du ikke ønsker at lukke helt af for rummet. Men også hvis du gerne vil have lys ind i begge rum. 

Hvilken type franske døre skal du vælge til din bolig? Der findes mange forskellige modeller. Det kunne være en dobbeltdør med glaspartier i halvdelen af døren. Det kunne også være én enkelt dør med glaspartier i døren og i et stykke ved siden af døren for at få mere lys ind.  

Her finder du de flotteste franske døre 

Melholts handelscenter tilbyder et stort udvalg af franske døre i høj kvalitet. De er alle udført i massivt træ lakeret i hvid. Du kan finde lige den slags, som passer til målene for hulrummet i din væg. Dørene er universale, så du kan placere dem i den side, som du ønsker. Begge døre kan åbnes i dobbeltdøre modellerne. 

Er du blevet forelsket i de smukke franske døre? Se meget mere her hos Melholts handelscenter: https://www.melholt.nu/dore/dobbelt-dore.html