freelance tekstforfatter

Hyr en freelance tekstforfatter til at optimere dit website

Hyr en freelance tekstforfatter til at optimere dit website

editorial

Vil du gerne have flere besøgende på din hjemmeside? Så skal du optimere den. Og til dette formål bør du hyre en dygtig freelance skribent.

Hvorfor skal jeg hyre en freelance skribent?

Der er mange gode grunde til at hyre en freelance skribent eller tekstforfatter når du ønsker at optimere din konvertering via din hjemmeside eller din online shop. En freelance skribent med særligt speciale inden for online tekster vil nemlig kunne hjælpe dig med at få de helt rigtige tekster på siden.

Det er vigtigt at kunne præsentere et solidt og varieret udbud af tekstmæssigt indhold på en hjemmeside, uanset om der er tale om en webshop eller en online præsentation af en virksomheds tjenester og ydelser. Velskrevne og optimalt tilrettelagte tekster er nemlig alt afgørende for om kunderne finder hjemmesiden – og dermed organisationen eller personen bag – troværdig og professionel.

Du vil med gode og informative produktbeskrivelser og kategoritekster kunne fortælle kunden alt om varerne i din webshop og få dem til at fremstå klasser over konkurrenternes.

Bedre tekster på hjemmesiden er lig med bedre SEO

Sidst, men bestemt ikke mindst, er den gode website tekst essentiel i forhold til det der på fagsprog kaldes SEO. SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, som oversættes til søgemaskineoptimering på dansk.

SEO er et vigtigt redskab som bør indgå i en hver marketingmedarbejders primære værktøjskasse. Med SEO kan du nemlig optimere dit website eller din online shop på en måde således at Google bedre kan få øje på den, og honorere den med en god placering på sine resultat sider.

En høj placering på Google er meget vigtigt i forhold til din konvertering. Langt de fleste kunder bruger nemlig søgemaskiner så som Google og Bing – men mest Google – når de leder efter nye varer eller skal bruge en særlig ydelse. Du kan få yderligere information om SEO på wordpens.com.