blogger

Hvorfor er der så mange mennesker nu om dage, der blogger?

Hvorfor er der så mange mennesker nu om dage, der blogger?

editorial

Nu er det efterhånden ikke så moderne at være blogger længere, da man helst skal have en kanal på en videoside, hvor man spiller spil, eller man åbner nogle æsker og viser indholdet; laver pranks og meget andet.

Men netop fordi det ikke er helt så moderne længere, så får det også ældre mennesker til at stille ovennævnte spørgsmål, og der er sikkert mange andre, der har gået lykkelig i mange år og ikke været klar over, hvad det vil sige at være blogger.

Hyr en blogger er for eksempel en mulighed, men her har man mere at gøre med tekstforfattere, der har forstand på SEO, produkttekster og meget andet, hvor man skriver den slags til kommercielt brug.

De mere velkendte former for bloggere er dem, der er kendisser og længere såkaldte influencere.

Er det kommet for at blive?

Sidstnævnte er den kategori, hvor de skriver om deres liv og gøremål til deres følgere, så de kan komme direkte i kontakt med deres fans med videre, end at man skal vente på et interview i et magasin med dem.

Siden de også er forfatteren på deres blogindlæg, så kan de også selv styre, hvad der bliver kommunikeret ud – med medfølgende stavefejl og så videre.

Og så kan de faktisk leve af det, hvis de er gode og kendte nok!

Der er nemlig en masse firmaer, der kender brandingværdien af at få sat deres produkt i sammenhæng med en kendt, for hvis de kendte bruger det, og de kan lide de kendte, så vil de også bruge det nævnte produkt.

Så laver men betalt indhold på den måde, og det skal man så også helst skrive meget tydeligt, når man gør.

Men ellers kan man betragte det som en online-dagbog, hvor der bliver skrevet alt mellem himmel og jord fra den, man følger.