Malerfirma København

Hvordan kommer du til og fra et malerfirma i København?

Hvordan kommer du til og fra et malerfirma i København?

editorial

Så står du måske og skal besøge et malerfirma i København, fordi du skal til jobsamtale, du er almindelig medarbejder, der møder ind hver dag, eller måske er du en kunde, der gerne vil mødes med dem ude hos firmaet for at snakke om, hvordan man løser en maleropgave bedst muligt, som du ønsker ordnet.

Nu er København jo notorisk berygtet for at være besat af de såkaldte kamikaze-piloter på to hjul, der også bliver kaldt cyklister og mener, at de har forrang for alting og næsten er hævet over trafikreguleringerne, så det kan være farligt både selv at begive sig derind som cyklist og især også at køre derind.

Rammer man en cyklist, der kaldes en blød bilist, så ligger skylden praktisk talt altid på bilisten, men det er kun ét problem ved at køre i bil ind til malerfirmaet i København, specielt hvis det ligger helt inde i indre by.

Måske skal man haven bilen med, fordi man skal have nogle remedier med hjem eller har noget træværk med som eksempel til dem.

København er nemlig også kendt for sit fåtal af parkeringspladser, hvilket lægger sig i forlængelse af, at der bliver fremmet mere for cyklisterne, som da bestemt også er mere miljøvenligt, men med nogle opgaver man kan bare ikke komme udenom, at det er lettere at gøre i bil.

Skulle der være parkeringer, så er også virkelig dyre at benytte. Men før man når så langt, så skal man lige leve med dobbelt ensretning, venstre- og højresving forbudt og andre ting, der gør det mere end almindeligt besværligt at være billist i Danmarks hovedstad.

En finte er at tage det offentlige i en bus, tog eller metro, men skal man netop bringe nogle ting til og fra malerfirmaet, så er det virkelig bøvlet at skulle gøre dette i den offentlige trafik.