bedemand

Hvordan hjælper bedemanden mig og de øvrige pårørende?

Hvordan hjælper bedemanden mig og de øvrige pårørende?

editorial

En bedemand kan være til utroligt stor hjælp i forbindelse med et dødsfald. Når du står midt i sorgen og dødsfaldet og savnet af den afdøde, kan det godt være rigtig svært at overskue alt det praktiske arbejde, som uvægerligt følger med en sådan begivenhed. Det at skulle få et begravelses eller bisættelses arrangement stablet på benene i løbet af få dage kan virke som en ganske uoverkommelig opgave.

Her hjælper en bedemand gerne. En lokalt kendt bedemand vil kunne forestå den nødvendige kontakt til eksempelvis præsten og kirkekontoret i den kirke hvorfra den afdøde skal bisættes. Bedemanden hjælper også gerne med at arrangere gravøl eller frokost på en lokal restaurant eller kro, lige som bedemanden tager kontakt til kommunen vedrørende ansøgning om – og indhentning af – begravelses hjælp.

Hvor finder jeg en dygtig bedemand i Roskilde?

Hvis din nyligt afdøde pårørende var bosat i Roskilde eller på de kanter, er det således en god idé at finde en bedemand i området. I Roskilde hedder den lokale bedemand Begravelse Roskilde, og har igennem mange år hjulpet roskildegensere og deres pårørende til en værdig afsked. Hos Begravelse Roskilde får du ikke blot standard bedemands ydelser. Du får også en respektfuld og empatisk behandling, med størst muligt hensyntagen til dig og til den svære tid, du og de øvrige efterlevende går igennem.

Begravelse Roskilde kender alt til lokal området og til de instanser, som har relevans i forhold til begravelse og bisættelse. Du kan derfor trygt overlade alle praktiske foranstaltninger, som hidrører fra dødsfaldet, til de dygtige bedemænd hos Begravelse Roskilde. Og så er du sikker på at begravelses eller bisættelses arrangementet bliver fuldt til dørs med omhu og grundighed.

Hvis du ønsker at anvende Begravelse Roskilde som din bedemand i Roskilde, kan du læse mere – og kontakte bedemanden – på hjemmesiden begravelseroskilde.dk