Maler Valby

Hvor lang tid i forvejen skal du booke en maler?

Hvor lang tid i forvejen skal du booke en maler?

editorial

Skal du have malet lejligheden, eller har du et enkelt rum eller to, der trænger til en opfriskning? Så kan du med fordel hyre en maler, så du slipper for besværet selv. 

Der er mange, der overvejer at male selv fremfor at booke en maler. Det kan også sagtens lade sig gøre, men medmindre du har alle materialer og redskaber til rådighed, er der ikke mange penge at spare. Og så er der besværet; det er de færreste, der ligefrem synes, det er sjovt at male.

Har du fundet en maler i Valby, eller hvor du nu bor, og er du klar til at få malet? Du kan ikke ringe om morgenen og forvente, at vedkommende kan komme i løbet af formiddagen. Men hvor lang tid i forvejen skal du egentlig ringe, hvis du vil have et tilbud og en god service?

Et par dage burde være nok

De fleste malerfirmaer kan have mandskab klar i løbet af et par dage, hvis der ikke er tale om en kæmpe opgave, hvor det er flere tusinde kvadratmeter, der skal males. Betyder det så, at du kan ringe mandag og forvente at få hjælp onsdag? Grundlæggende ja… men der er god grund til at ringe lidt tidligere, hvis det er muligt.

Er du ude i ekstra god tid, kan du indhente mere end et tilbud. Det er ikke nødvendigvis det første tilbud, du får, der er det bedste, og derfor kan det være en god idé med to eller tre forskellige, så du har noget at sammenligne med. Når du skal sammenligne, er det vigtigt at nævne, at det ikke udelukkende er prisen i sig selv, der er afgørende for tilbuddet – du skal også kigge på kvaliteten af den maling, firmaet har tænkt sig at bruge.

God fornøjelse med at finde den maler, du har brug for.