Forbrugslån

Hvor finder du et billigt forbrugslån?

Hvor finder du et billigt forbrugslån?

editorial

Det kan være en jungle at få et overblik over de mange forskellige typer af forbrugslån, da selv den mindste web-shop i dag tilbyder en finanseringsløsning, hvis du ønsker at købe noget i deres butik. Tidligere var det ofte kun de helt store forretninger, der tilbød et forbrugslån. 

Har du svært ved finde det rigtige lån, kan du med fordel gøre brug af en af de mange sammenligningssider. Det anbefales at du søger mere end et lån og er det et online lån du søger tager det kun få minutter at ansøge så det er tid der er givet godt ud. Nogle sammenligningssider giver dig 3 banker du kan ansøge, andre er det nok at du sender en ansøgning og så vil op til 12 forskellige banker sende dig et tilbud, som du så kan læse igennem.

Det kunne f.eks. være et Ikano lån.

De få krav til et forbrugslån hos en online bank

En ansøgning og lån hos en online bank, er kendetegnet ved at de er lette at ansøge og der stilles få krav til ansøgeren. 

Du har brug for at have en aktiv e-mailadresse for ellers er det ikke muligt for online banken at sende dig et lånetilbud. Har du besluttet dig for at acceptere et af tilbudende har du brug for dit NemID, da du bruger det til at skrive under med. 

Derudover er det et krav at du har en dansk folkeregisteradresse og så skal du være myndig og som minimum være 18 år. Mange banker har et krav at du er ældre før du kan låne. 

Har du brug for at ansøge om et større beløb, kan det være at banken beder om at du fremviser dokumentation for at du har en indtægt. Det skyldes at der ikke er et krav om, at du skal stille med sikkerhed for at kunne låne.