azure kurser

Hvilket firma skal hjælpe din arbejdsplads med Azure kurser?

Hvilket firma skal hjælpe din arbejdsplads med Azure kurser?

editorial

Er Microsoft Azure hyppigt brugt på din arbejdsplads? Så er det helt naturligt, at der kan være forskel på medarbejdernes Azure kompetencer. Hvis du, eller dine medarbejdere, dog tænker, at det kunne være aktuelt at blive endnu stærkere i Azure, så kan et kursus være lige det, I søger. 

Hvis du allerede har forsøgt dig med at finde Azure kurser, så vil du opleve, at der er flere forskellige kursusudbydere om buddet. Det kan derfor også være svært at vurdere, hvilket firma som er det rette at gå med. Heldigvis hjælper vi dig på vej i denne artikel. 

Måder du kan vælge en udbyder af Azure kurser

Har firmaet allerede erfaring med virksomhedsforløb? 

Det kan være en fordel, hvis du går med et firma, som allerede har erfaring med virksomhedsforløb – for ofte kan der være lidt ekstra krav til Azure kurser, når de skal afholdes for virksomheder. Der kan f.eks. være flere ønsker ift. indholdet og formen på kurset, der skal tages højde for. For mon ikke der er særlige udfordringer, som underviserne gerne på komme ekstra meget omkring, så dine medarbejdere kan få lige de kompetencer med sig, som de og du ønsker. 

Et firma du med fordel kan række ud til, er 4D. 

Hvor stærke er firmaet i Azure? 

For at komme frem til et svar på dette spørgsmål, så vil det være relevant, at du kigger på firmaets erfaring med Azure. Det kan derfor godt svare sig, at du bruger tid på at læse mere på firmaets hjemmeside for at blive klogere. 

Kan medarbejderne komme på forskellige kurser? 

En sidste måde du kan vælge en kursusudbyder på er, at du undersøger, om kurserne findes på forskellige niveauer. For det kan også være en forudsætning for, at din arbejdsplads får mest muligt ud af kurserne. For mon ikke der er forskel på den erfaring og det niveau, dine folk er på.