hurtigudbetaling.dk

Hvem kan optage et hurtigt forbrugs lån online?

Hvem kan optage et hurtigt forbrugs lån online?

editorial

Som udgangspunkt kan alle, som er fyldt 18 år og myndige, optage et online forbrugs lån. Du må ikke være under værgemål, og andre kan ikke optage lån på vegne af dig. Du skal være bosat i Danmark på tidspunktet for ansøgning om lånet, og du skal kunne fremvise et gyldigt NemID.Der ud over stiller mange låneudbydere krav om, at du som låntager ikke må være registreret hos RKI (Ribers register over dårlige betalere) eller i Debitor Registeret.

Dette skyldes, at disse låneudbydere anser folk som er registreret disse steder som meget lidt kredit værdige. Og så er der ikke så stor chance for at de får deres udlånte penge hjem igen. På hurtigudbetaling.dk kan du læse om hvad der skal til for at optage et online lån eller et sms lån selv om du står opført i RKI, og hvad dette forhold betyder for dine låne vilkår.

Hvordan ansøger man om et online lån?

Som det fremgår af betegnelsen, foregår alle procedurer angående et online forbrugs lån online. De fleste låneudbydere kan tilbyde websites, som også er tilgængelige fra mobile enheder som for eksempel smartphones eller tablets.

Selve ansøgnings proceduren er temmelig enkel, idet det meste af verifikationen af dig som låntager foregår ved hjælp af NemID. Når du har indsendt din ansøgning, vil denne automatisk enten blive godkendt eller afvist. Bliver din ansøgning godkendt, vil det lånte beløb blive indbetalt på din bank konto med det samme. I praksis betyder dette, at du kan have dine penge næsten med det samme.

Hvordan finder jeg det rette lån, som passer præcis til mig og mine behov?

På hjemmesiden hurtigudbetaling.dk, som er en online sammenlignings portal for låneudbydere, kan du se og sammenligne såvel lån og låntyper som de banker og penge institutter som udbyder online forbrugs lån.