tidsregistrering

Hvas søger du efter at notere med tidsregistrering?

Hvas søger du efter at notere med tidsregistrering?

editorial

Tidsregistrering er jo mange ting, og det kan betyde meget alt efter, hvad man begår sig med.

Hvis man er en løber, der skal optimere ens tid, så vil man jo gerne se, hvor hurtigt man kan løbe den samme strækning, og der skulle tiden gerne blive hurtigere for hver gang, medmindre man sætter forhindringer ud eller tage mere slæb med.

I nogle sportsgrene er det ligefrem hundrededele af sekunder, der kan være med til at gøre en gigantisk forskel, og der er sekunder noget, som der i forskel kan føles som en evighed.

For andre vil man måske bare se, om man kan udføre den samme opgave lidt hurtigere, end hvad man gjorde tidligere, hvor man mere ser på, om man kan gennemføre den mere tjept, uden man ligefrem behøver at måle det så specifikt.

tidsregistrering

Optimering, fravær, samarbejde: Der er meget at måle med tidsregistrering

Det sidste kunne netop være noget, som man ser i virksomheder, hvor man gerne vil undersøge, hvor der er mest spildtid, om det er i produktionen, marketing, salg eller i en helt anden afdeling.

Måske finder man nogle områder generelt, som man kan gøre bedre ved at spare dem væk eller indsætte nogle andre komponenter.

Det kan også være den enkelte medarbejder, som man holder øje med, om vedkommende klarer de opgaver, som der er forventet af vedkommende.

Det skal selvfølgelig ikke ses som et pres, for man er kun et menneske, og bare fordi man arbejder hurtigere en enkelt dag, så har man måske også presset sig selv så meget, at man ikke kan gentage dette igen.
Derfor skal det ikke blive et mål i sig selv, at man sættet det efter, at medarbejderen kan klare det samme hver gang.

Men det kan så også være, at man lige vil registrere, hvis en medarbejder har for meget fravær, så man kan tage en snak om det.

Der er meget, man kan måle med tidsregistrering.