Maling badekar

Hvad koster maling af badekar? Læs med her og bliv klogere

Hvad koster maling af badekar? Læs med her og bliv klogere

editorial

Ikke mange kender til muligheden for maling af badekar. Ikke desto mindre er det relevant for næsten alle, der har et badekar i hjemmet.

Det er nemlig helt naturligt, at et badekar bliver slidt med tiden. Det bliver udsat for lidt af hvert, hvorfor der kommer ridser, hakker og huller i overfladen – eller ”emaljen”.

Det ser hverken kønt eller indbydende ud, og det kan få hele dit badeværelse til at se ældre og mere slidt ud, end det egentlig er.

Heldigvis behøver man ikke skifte badekarret helt ud – i stedet kan man renovere det. Med maling badekar går man ind og giver karret en helt ny overflade, så det kommer til at se ud som nyt.

Det er en både billigere og nemmere løsning end at skulle investere i et nyt badekar.

Kan man selv lave maling af badekar?

Processen med maling af badekar er ikke noget, man bør kaste sig ud i, medmindre man har stor erfaring og viden på området.

Det er nemlig en kompliceret proces med mange steps, som kræver de rigtige redskaber.

Derfor bør man altid indhente professionel hjælp til maling af badekar. Det sikrer et professionelt resultat, som holder i mange år.

Og i modsætning til hvad mange tror, er det hverken dyrt eller tidskrævende at få professionel maling af badekar.

Hvad koster det?

Det kan være svært at give et helt præcist estimat på, hvad maling af badekar koster for netop dig. Det er afhængigt af størrelsens type og omfang.

Ikke desto mindre kan du forvente, at prisen kommer til at ligge mellem 6.000-10.000 kr. Det er langt billigere end at skulle investere i et nyt kar, og det giver hele badeværelset et ansigtsløft.

Er du interesseret i maling af badekar, kan du naturligvis altid indhente et helt gratis og uforpligtende tilbud på netop din opgave.