varmepumpe på abonnement

Hvad er goderne ved en varmepumpe på abonnement?

Hvad er goderne ved en varmepumpe på abonnement?

editorial

Har du overvejet, om tiden er inde til en varmepumpe, så du kan forsyne din husstand med mere grøn energi? Så er der ekstra god grund til at læse med her. Vi dykker nemlig ned i de mange fordele, der er ved en varmepumpe på abonnement. 

Disse goder vil du opleve med en varmepumpe på abonnement

Du skal ikke lave en større investering 

Vidste du, at det er muligt at få en varmepumpe installeret i dit hjem, men uden at du skal foretage en større investering? Med en abonnementsløsning betaler du et månedligt beløb til varmepumpen, og kun et mindre opstartsgebyr. Det betyder også, at du ikke skal ud og finde op til 130.000 kr., da det er prisen, en varmepumpe hurtigt kan løbe op i. 

Undgå uforudsete udgifter 

En anden gode ved en varmepumpe på abonnement er, at du kan undgå uforudsete udgifter. For hvis der opstår udfordringer med varmepumpen – at den f.eks. ikke giver den varme, den skal, så kommer firmaet ud til dig og ordner det for dig. 

Du skal desuden heller ikke betale for at få varmepumpen installeret, da det også er noget, der er med i prisen. 

Du kan reducere boligens CO2-niveau 

Med en varmepumpe på abonnent er du også med til at reducere boligens CO2-niveau. Det betyder også, at du efterlader et mindre klimatungt aftryk på omgivelserne – og det er om noget ekstra vigtigt i en tid, hvor de menneskeskabte klimaforandringer ses rundt i hele verden.

Opnå en bedre energimærkning på din bolig 

Noget du også skal forvente med en varmepumpe er, at du kan opnå en bedre energimærkning. Og det er noget, du som boligejer kan nyde godt af, da det kan øge boligens værdi. 

Hvis du vil læse om endnu flere fordele ved en varmepumpe på abonnent, så læs med her: https://naervarme.dk/