sexdukke

Hvad er en moderne sexdukke?

Hvad er en moderne sexdukke?

editorial

Forestil dig en sexdukke, der befinder sig et sted mellem, hvordan man i gamle dage måtte tage til takke med en oppustet dukke, der kun til nøds lignende en mand eller kvinde og nok mest var forud for sin tid ved dårligt nok at repræsentere et køn andet end at være anonym.

Et par attributter skulle gøre det ud for bryster samt mere markerede læber og lyst hår, mens – helst – lidt lyst hår og lidt mindre fødder markerede, at her var tale om en kvinde.

Manden havde “kort” brunt hår, mens der var lidt hår på brystet og en større “ventil”, der så på sin vis kunne gøre det ud for penis, mens den ægte ventil sad et andet sted.

Tilfælles havde de dog, at de havde gigantisk O-mund, så de kunne bruges at begge køn, mens de strakte hænderne frem som en aldrende bedsteforældre, der skulle bruge de sidste kræfter på at give en et foroverbøjet kram.

Der var ikke meget at gøre godt med her, og man skulle bruge rigeligt creme, være godt ophidset med andre remedier, fantasi, mørke og måske beruselse, før man kunne opnå noget ved disse.

I den anden ende at spekret finder vi noget den næsten anatomisk korrekte dukke, der ligner noget fra en science fiction-film i den forstand, at der er indbygget varmelegeme, temperatur og ændringer til disse i den.

Den kan indstilles på mange måder og tilfredsstille en på mange fronter, så man næsten ender med at blive forelsket i vedkommende, fordi den kan lige en repræsentant for menneskeheden så meget.

Men i midten af disse findes den moderne sex dukke, der er lavet af mere elastiske materialer, og som kan være dele af et menneske – uden at være makabre – som næsten også kan føles som den ægte vare – eller i hvert fald kommer meget tæt på.