Maler

Hjælp til istandsættelse ved faglært maler

Hjælp til istandsættelse ved faglært maler

editorial

Skal boligen shines op indvendig, er der mange tiltag, som kan gøre en stor forskel. Du kan for eksempel sørge for at få slebet og behandlet dine trægulve, så de fremstår smukke og jævne i overfladen – eller du kan få renoveret køkken og badeværelse.

Blandt de mere oplagte tiltag er maling af vægge og lofter. Hvis ikke væggene er flotte og ensartede i overfladen, kan de hurtigt komme til at se nussede og snuskede ud – og det smitter af på hele rummet og faktisk på hele boligen. Flotte og nymalede vægge er således et must, hvis du eksempelvis står for at skulle sælge din bolig, og gerne vil optimere din indtjening på denne.

Hvordan får jeg tid til at male hele min bolig?

Er du midt i flytterodet – eventuelt ved at lægge an til indflytning i din nye bolig – kan det godt være så som så med tiden og overskuddet til at sætte den gamle i stand. Det er dog en opgave, der bør prioriteres. Et hus eller en lejlighed vinder meget på at fremstå som nyligt istandsat og dermed ekstra attraktiv. Så har du ikke selv tid til at forestå det tidskrævende og slidsomme malerarbejde, kan du med fordel hyre en professionel håndværker, som kan varetage denne opgave.

Hvilken maler skal jeg vælge?

Det er altid en god idé at vælge en håndværker, som geografisk er tæt på din bopæl. Når du skal finde den maler eller det malerfirma, som skal udføre malerarbejdet i dit hus eller i din lejlighed, bør du vælge efter hvor godt et renommé og hvor lang erfaring pågældende virksomhed eller håndværker har. Du kan for eksempel vælge Malerkanonen, som igennem mange år har hjulpet private boligejere med indvendigt såvel som udvendigt malerarbejde.

Du kan altid få et godt tilbud på maling af vægge på Malerkanonen.dk