pokal

Her finder du et stort udvalg af pokaler og medaljer

Her finder du et stort udvalg af pokaler og medaljer

editorial

Hvis du er på jagt efter et sted, hvor du kan finde et stort udvalg af pokaler og medaljer, er du kommet til det helt rette sted. Vi har her lavet en artikel om, hvilke pokaler du kan vælge imellem samt undersøgt, hvor du finder det største udvalg til de bedste priser. Hvis du derfor er ansvarlig for at finde en unik pokal der præsenterer din sportsforening, lokale klub eller anden hold, så kan vi måske hjælpe dig lidt på vej. Det er ikke til at komme uden om, at når man først dyrker sport, så er man oftest konkurrencemenneske. Du kan dermed gøre det lidt sjovere ved at give vinderen en flot præmie i form af en pokal. Det kan f.eks. være ideelt til den lokale badmintonturnering, fodboldturnering, tennisturnering eller hvis I har en særlig turnering på skolen, i hjemmet eller i en anden lokal klub. Herunder har vi lavet en oversigt over en af de pokaler du kan vælge imellem:

Vandrepokaler

Et typisk kendetegn for vandrepokaler, er at det en type af pokal der går fra den ene vinder til den nye vinder. Det kan være en årlig turnering eller begivenhed, som går igen. Her kan man få sit navn og årstal på pokalen, når man vinder og kan dermed også beholde pokalen indtil turneringen eller begivenheden igen finder sted næste år. Der er oftest mange forskellige vandrepokaler at vælge imellem, hvorfor du måske bør overveje, hvor længe du tror på begivenheden finder sted, så der er plads til alle navnene samt at det er i et materiale, der kan holde sig flot i disse år. Her kan du som regel vælge imellem sølv, tin, aluminium og meget mere.

Find en pokal til enhver lejlighed

Hvis ikke du er på jagt efter en vandrepokal, er der naturligvis også andre både mindre og større pokaler du kan bruge til at kåre vinderen af den næste cup eller turnering i din sportsforening. Du kan se udvalget ved at besøge pokalbutikken.dk.