le klint

Gulvlamper er perfekte til stuen

Gulvlamper er perfekte til stuen

editorial

Indretning af stuen kan være krævende. Det skal være pænt og hyggeligt på samme tid. Der skal være plads til hele familien. Og så skal der også være indbydende og rart. Gerne med en behagelig belysning i rummet. Men hvilken type lamper passer godt til stuen?

Derfor skal du indrette stuen med gulvlamper

Gulvlamper er ideelle til stuen af flere årsager. Det er især fordi, at de passer godt ind i hjørner og omkring sofaområdet. Du kan stille din gulvlampe ved siden af sofaen og få et godt læselys i sofaen. Du kan også placere den på den ene side af dit tv-bord. Sådan undgår du at have en lampe hængende over sofabord og at lyset give et træls skær mod fjernsynet. 

Gulvlamper fra Le Klint

Det ikoniske lampebrand Le Klint står bag en lang række af skønne gulvlamper. En af dem er Le Klint model 349. Dette design har en enkel fod og stander i sort og messing. Selve lampedelen er en af de velkendte plissé skærme. Lampen er både praktisk og smuk at se på. Den kan med sin messingstang justeres, så du selv vælger vinkel på lyset fra den smukke skærm. Den er også utrolig tidløs og passer ind i de fleste danske hjem. Selvom den er enkel, tilfører den også noget elegance til rummet. 

Hvis du ikke er så meget til den klassiske gulvlampe med lampeskærm, så har Le Klint også designet flere andre gulvlamper. Det er f.eks. Snowdrop lampen med sin vilde skrå/lænende effekt, hvor det ligner, at lampen nærmest vælter. Eller Swirl lampen – denne står helt lige og skarpt med en enkel sort stang og en meget æstetisk og detaljeret skærm med svungne, hvide lameller. 

Le Klint har siden 1943 lanceret utrolig mange flotte lampedesigns. Udover gulvlamper finder du også mange fine bordlamper, pendler og væglamper i deres kollektioner.