Gulvafslibning København

Gulvafslibning i København ved professionel gulvmand

Gulvafslibning i København ved professionel gulvmand

editorial

Er dit trægulv gået hen og blevet mat og trist i overfladen, skyldes det i reglen blot almindelig slitage. Ingen trægulve er fredede fra slid – de betrædes trods alt på daglig basis, og da træ er et levende og organisk materiale, skulle det være underligt, om det ikke bar præg af helt almindelig brug. Et slidt trægulv kan godt fremstå meget nusset, snusket og utiltalende, uden at der nødvendigvis er tale om andet end overfladiske skønhedspletter. Derfor er der ingen grund til at skifte det slidte trægulv ud, eller dække det over med cement, beton, akryl eller epoxy, blot fordi det har nogle pletter eller er blevet en smule gråligt at se på.

Red gulvet med en grundig gulvafslibning

Der er nemlig som oftest kun tale om småskader, som ikke stikker dybere end 1 – 2 millimeter. Dette betyder, at de ridser og skrammer, skjolder og pletter, samt slidspor og misfarvninger fra solfalming, som skæmmer gulvets overflade, kan fjernes med en grundig og effektiv gulvafslibning. De fleste trægulve tåler uden problemer en gulvafslibning, som er en noget mere skånsom procedure end for eksempel en gulvafhøvling.

Ved en gulvafslibning fjernes kun det øverste par millimeter af træværkets overflade, hvor alle de grimme skader sidder. Herved åbenbares et nyt og frisk lag af trægulvet, som fremstår strålende og levende, og som er klar til at modtage den plejende og beskyttende efterbehandling. Her kan du vælge imellem de forseglende (lak eller maling) og de ikke forseglende (lud, sæbe, olie) typer efterbehandling. Hvilken efterbehandling, du vælger til dit trægulv, kommer helt og holdent an på dit temperament og din ønsker til omfanget af pleje og vedligeholdelse.

Find din gulvafsliber online

Det anbefales, at du vælger en professionel gulvafsliber til udførelse af opgaven med afslibning af gulv. På gulvkanonen.dk kan du finde dygtige håndværkere med mange års erfaring inden for gulvafslibning.