eboligadvokat

Grunde til at du bør bruge en boligadvokat

Grunde til at du bør bruge en boligadvokat

editorial

Hvis du har planer om at købe et hus – uanset om du efterhånden er en veteran, der har gjort det tre gange, eller det er første gang – så kan det være en rigtig god ide at inddrage en boligadvokat i alle eller nogle dele af købsprocessen. Det er nemlig de færreste, som er erfarne med at forhandle eller undersøge lokalplaner fra kommunen, og særligt lokalpriser kan påvirke din lyst til at købe grunden, både i en positiv og negativ retning. Men det er blot et par af de ting, de kan hjælpe med.

Boligadvokaten kan sikre din samlevers fremtid

Hvis du har planer om at købe et hus, men du af en grund ikke vil have din samlever på kontrakten, så kan det stille din partner dårligt, hvis uheldet skulle være ude, men heldigvis kan din boligadvokat hjælpe dig og sikre din samlever. De kan nemlig lave et testamente, som sikrer, at vedkommende kan blive boende i huset, så de ikke står uden tag på hovedet. Dette kan enten være i en tidsbestemt periode eller resten af livet, afhængig af hvad du finder bedst og aftaler med din advokat. Du kan læse mere om, hvad en boligadvokat kan hjælpe dig med på eboligadvokat.dk.

Få hjælp til forhandling

Det at forhandle prisen på noget, er ikke noget vi gør os meget i, i Danmark. Vi forhandler nemlig sjældent, men et af de få steder, hvor vi gør, er ved bolighandel. Desværre kan den manglende erfaring og det faktum, at du sandsynligvis er forelsket i boligen gøre, at dit forhandlingsgrundlag ikke er det bedste. Heldigvis kan det løses ved, at en boligadvokat forhandler på dine vegne.

Hvis du fortsat gerne vil forhandle selv, så husk at du kan få et forbehold i kontrakten som gør, at den kun gælder, såfremt at din boligadvokat har godkendt aftalen.