bondage

Giv sexlivet et ekstra kick med erotisk bondage

Giv sexlivet et ekstra kick med erotisk bondage

Bondage – som er et bærende element inden for BDSM (Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme) – er blevet mere og mere populært i den brede befolkning inden for de seneste år. Dette skyldes ikke mindst fremkomsten af bog trilogien – og den efterfølgende film trilogi – Fifty Shades Of Gray.

I bøger såvel som film forfører den sexede og dominerende Christian Grey den unge og uerfarne Anastasia Steele, og indfører hende i den verden af smertefuld nydelse, som udgør blid BDSM. Og selv om du ikke er til piske, klemmer, elektro stimulation og hvad der ellers findes af smerte inducerende produkter på markedet, kan du sagtens have glæde af bondage som et ekstra krydderi i soveværelset. Såfremt du og din partner har tillid til hinanden, og respekt for hinandens grænser og præferencer, kan bondage faktisk bringe jer tættere på hinanden – seksuelt såvel som på det emotionelle plan.

Find det rette udstyr til bondage online på love-lingeri.dk

Hvis du og din partner går og leger med tanken om at gøre Christian Grey og Anastasia Steele kunsten efter – eventuelt med omvendt fortegn – kan det anbefales, at I lægger ud i den blide ende af BDSM spektret. Hertil hører bondage – det vil sige, fiksering af den ene part ved hjælp af remme, bælter, håndjerne eller bløde reb – og eventuelt en blind fold, som gør legen endnu mere pikant.

Med en blindfold har man nemlig svært ved at afgøre, hvor ens egen krop slutter, og resten af verden begynder, hvilket bidrager til en særdeles sensuel oplevelse. Til selve bondage legen hører også ekstra rekvisitter så som massageolie, som stimulerer lugtesansen og klargør kroppen til den erotiske akt, eventuelle fjerkoste og andre sensoriske redskaber, og så selvfølgelig kærlig og respektfuld opmærksomhed, som kun lige går til grænsen. Du kan finde lækkert udstyr til bondage på love-lingeri.dk