Jotun bundmaling

Giv din båd en flot bund med Jotun bundmaling

Giv din båd en flot bund med Jotun bundmaling

editorial

Hvis du har en smuk båd som du bare knuselsker, men du synes bunden godt kunne trænge til en opfriskning, så læs med her! Jotun bundmaling er det perfekte middel til at få en lidt træt bund til at live op igen. Bundmaling fra Jotun er et af de bedste produkter, hvis ikke det bedste produkt, du kan komme i nærheden af, når det kommer til pleje af din båds bund. Det er ingen hemmelighed at saltvand er ekstremt hårdt for både, ikke kun bunden men overalt på båden. Det er hårdt for træet og alle andre materialer, og derfor følger der også en stor mundfuld pleje med, når man anskaffer sig en båd. 

Jotun bundmaling er et nemt produkt at anvende. Det påføres blot på bådens bund, og hvis det er første gang man bruger produktet, så anbefales det at man bruger 2 lag. Hvis du har brugt det før og det blot er almindelig vedligeholdelse af bådens bund, så er 1 lag Jotun bundmaling en gang om året mere end rigeligt. Jotun bundmaling er et meget effektivt middel, så derfor skal man altid beskytte sig godt når man går i krig med det, så man ikke indånder malingen eller får det på kroppen. 

Få din båd til at skinne hvert år med en god bundmaling

Det betyder mere end man lige tror, at bunden ser flot og velplejet ud. Hvis man ser en båd hvor bunden er slidt og træt, så påvirker det hele bådens udseende. Jotun bundmaling er en selvpolerende bundmaling, som giver et fantastisk flot og glat resultat på bådens bund. Derudover forhindrer bundmalingen begroning på bunden, hvilket man som bådejer synes er rigtig rart. Det er hårdt arbejde hele tiden at holde alt begroning væk fra bunden, hvis ikke man har et slags beskyttende lag til at hjælpe. 

Hvis du bruger Jotun bundmaling på din båd, så kan du male hele bådens bund op til 9 måneder før den skal i vandet, hvilket er helt genialt. Så kan man male den i det sene efterår og have den klar til de første solrige dage i foråret. Ingen gider at spille solrige dage på at male båden, når man kunne befinde sig ude på havet.