Gulvfirma Gentofte

Forskellige typer af gulve

Forskellige typer af gulve

editorial

At vælge det rigtige gulv til ens hjem kan godt være temmeligt svært. Der findes mange forskellige typer af gulvbelægning på markedet i dag. Derfor kan det være svært at vurdere hvilket type gulv, du skal vælge til dit hjem. Eller om det passer til det rum, du skal have lagt gulvet i. I dette indlæg vil vi se på de forskellige gulvtyper, så du kan tage et velovervejet beslutning om, hvilket gulv du skal have.

 

 

Du kan kontakte din lokale gulvfirma om hjælp eller søge efter forskellige gulvfirmaet på Google. Her kan du skrive  i søgefeltet “gulvfirma i Gentofte”, eller den by som du nu bor i. 

 

1. Linoleumsgulve 

Linoleumsgulve er perfekte til ethvert rum i dit hjem, hvor du ønsker en hård overflade, der er nem at rengøre. Linoleumsgulve er også gode, hvis du har kæledyr, fordi de er nemme at holde rene og ofte kan tåle ridser bedre end andre typer gulvbelægning.

 

2. Laminatgulv

Laminatgulve er et godt valg for travle husstande, fordi de er lette at rengøre og kan tåle meget trafikerede områder. Laminatgulve har en kerne af termohærdet plast, så de er mindre miljøvenlige end andre typer gulvmaterialer. Laminatgulve har også en syntetisk overflade på den øverste del af laget, som ofte er lavet af bambus, men som også kan være lavet af andre træsorter.

 

3. Flisegulve

Flisegulve er et godt valg, hvis du har kæledyr eller små børn, som kan spilde ting på gulvet. Du kan også lægge fliser i køkkener og badeværelser, fordi de bedre kan modstå fugt end andre gulvtyper. Fliser er dog ikke nemme at rengøre og kræver en masse vedligeholdelse for at holde dem flotte. 

 

4. Trægulve

Trægulve er et klassisk valg til ethvert hjem. Du kan installere trægulve i alle rum i dit hjem, og de vil se godt ud med næsten enhver stil af dé ocration. Trægulve er nemme at rengøre, og de viser ikke let ridser, så de kræver kun lidt vedligeholdelse. Trægulve kan dog være dyre, så det er måske ikke dit første valg, hvis du har et lille budget.