Elbil børn, elbil til børn, elbiler til børn

Fine og virkelighedstro elbiler til børn - find dem online

Fine og virkelighedstro elbiler til børn - find dem online

editorial

Er dit barn glad for biler, traktorer, motorcykler, lastbiler og øvrige køretøjer som er forsynet med motorer? Så kan du overveje at glæde den lille med en morsom elbil, som barnet selv kan køre – enten derhjemme eller på legepladsen. elbiler fås i et hav af variationer, som passer til børn i alle aldre og størrelser. Og så behøver en elbil til barnet ikke at koste spidsen af en jetjager.

Hvilken elbil skal jeg vælge til mit barn?

Når du står for at skulle vælge den rette elbil til dit barn skal du selvfølgelig tage barnets alder og evner i betragtning. Et lille barn, som måske endnu ikke mestrer alle motoriske færdigheder og ikke er i besiddelse af hverken balance eller koordination vil være bedst tjent med en mindre bil som er forsynet med en lille motor og en fjernbetjening til mor eller far.

Hos Ude-Leg finder du et stort udvalg af elbiler til børn, her under de helt små 6V el køretøjer. Disse fås i to og trehjulet motorcykel, ATV og almindelig bil versioner, og med eller uden fjernbetjening. Det lidt større barn kan sagtens have glæde af et lidt kraftigere og mere terræn gående køretøj som for eksempel en 12V – 24V elbil, traktor, lastbil eller ATV. Disse køretøjer ligner rigtige biler og motorcykler, og kan bruges såvel hjemme på vejen, på legepladsen eller i haven.

Se for eksempel den stilede Audi elbil, som er forsynet med rigtige gummihjul og en kraftig 35W motor som giver godt træk på bilens baghjul. Eller hvad med en lækker Mercedes Cabriolet, som foruden sit tjekkede ydre er udrustet med såvel indbyggede lydeffekter som musik anlæg med USB indgang til smartphone eller mp3 afspiller?

Du kan se disse og mange andre elbiler til børn, og bestille elbil børn, i den online shop på ude-leg.dk