Wallstickers

Find sjove og hyggelige wallstickers online

Find sjove og hyggelige wallstickers online

editorial

Mangler du inspiration til dekoration af væggene i din bolig? Så kan du med fordel tjekke Sohu. Sohu er storleverandør af smart og billig vægdekoration i høj kvalitet.

Hos Sohu finder du eksempelvis lækkert fototapet, fine og finurlige plakater – og så selvfølgelig de nye, smarte wallstickers, som er nemme at montere, og som ikke beskadiger væggens maling eller tapet når de fjernes. Wallstickers findes i et hav af motiver og mønstre. Og Sohu’ online shop er de tilmed billige, så det er bare at vælge og vrage.

Hvilke wallstickers skal jeg vælge?

Der er ingen regler for hvilke wallstickers du skal vælge til de forskellige rum i dit hus eller i din lejlighed. Du kan helt selv bestemme hvilke motiver der skal pryde væggene i stuen eller i soveværelset, eller på børneværelset, i entreen, i køkkenet eller sågar på dit badeværelse.

Det er kun fantasien som sætter grænser når det handler om opsætning af wallstickers – og kan tillade dig at være lige så kreativ som du lyster. Den eneste grund til at wallstickers i Sohus online shop er delt op i kategorier er at visse wallstickers repræsenterer bestemte temaer som gør dem særligt velegnede til opsætning i eksempelvis køkkenet.

Til køkkenet kan du for eksempel få wallstickers som afbilder de mest kendte udskæringer på kvæg og svin. Du kan finde wallstickers som udgør et ugeskema hvorpå det er muligt med en Posca tusch eller lignende at påføre de enkelte familiemedlemmers daglige gøremål.

Tilsvarende kan du bruge wallstickers til at tilrettelægge familiens madplaner på ugentlig basis. Og så kan du få wallstickers med de mest kendte opskrifter for eksempel pandekager, pesto, morgenboller eller Spaghetti Bolognese. På den måde slipper du for at skulle slå op i en kogebog hver gang du skal tilberede familiens favorit måltider.

Du kan se det store udvalg af wallstickers på sohu-shop.dk.