fototapet

Find fototapet til alle rum i dit hjem

Find fototapet til alle rum i dit hjem

editorial

Mangler du inspiration til hvorledes du får de triste ensfarvede vægge i boligen til at fremstå spændende og unikke? Så kan du læse med i det følgende hvor du kan få inspiration til indretning med fototapet.

Pift soveværelset op med flot fototapet

Hvis soveværelset virker lidt uinspirerende kan du skabe stemning og atmosfære med fototapet på en eller flere vægge. Fototapet til soveværelset kan for eksempel består af lækre boudoir inspirerede mønstre, som leder tankerne hen på Victoria tidens aristokrater.

Du kan også vælge et sødt og romantisk småblomstret mønster som giver dit soveværelse et tryg og hyggeligt udtryk. Og endelige kan du vælge deciderede motiver som for eksempel en imponerende big city skyline eller måske en idyllisk bøgeskov ved forårstide, som det første du ser når du slår øjnene op om morgenen.

Giv børnene lov at vælge deres eget fototapet

Børn over en vis alder samt teenagere vil gerne have medindflydelse på indretning af deres værelser. Derfor kan du med fordel tage ungerne med på råd når der skal vælges vægdekoration til børneværelset. Du kan for eksempel tilbyde dem fototapet med motiver som de sætter pris på.

Hestepigen vil elske et fototapet som afbilder smukke vilde heste og ponyer i fuld firspring ud over prærien. Din fodbold tossede søn vil med sikkerhed kunne gøre kammeraterne grønne af misundelse med fototapet forestillende fodbold idolerne i fuld størrelse – eller måske en af de store og kendte fodbold arenaer.

Er din teenager begyndt at vise tegn på begyndende udlængsel vil et motiv fra en af verdens storbyer – London, Paris eller New York – helt sikkert vække lykke. Og de helt små kan glædes over fototapet med de tegneserie figurer de kender fra TV eller YouTube samt diverse karakterer fra Disney og Pixar universerne.

Du kan finde et bredt udvalg af billige fototapeter på sohu-shop.dk