Biler online

Find de bedste og billigste brugte biler online

Find de bedste og billigste brugte biler online

editorial

Når der står ”ny bil” øverst på ønskelisten i det lille hjem – enten fordi familien er ved at vokse ud af den gamle, eller denne er ved at stå af – kan det godt betale sig at tænke sig om to gange, før man render ud og køber en spritny bil. Det er nemlig ikke forbundet med nogen lille udskrivning at investere i en fabriksny bil i Danmark.

Priserne på nye biler er her til lands pumpet så hårdt op af pålagte skatter og afgifter, at det på det nærmeste er umuligt for almindelige lønmodtagere at betale en ny bil kontant. Derfor er man i langt de fleste tilfælde nødt til at gældsætte sig for at få råd til en ny bil. Og da den alligevel taber det meste af sin værdi inden for det første par år, kan man risikere at skulle betale af på en bil i lang tid, som ikke er prisen værd.

Køb brugt bil – og få mere for pengene

Dette værditab kan du dog udnytte til egen fordel, hvis altså du vælger at købe din nye bil brugt. Når en bil først har tabt det meste af sin nyværdi – hvilket, som nævnt – sker inden for et par år – vil det fortsatte værditab faktisk være minimalt. Dette betyder, at du vil kunne købe en forholdsvis ny, brugt bil til en brøkdel af nyprisen, og dermed få meget mere bil for pengene. Samtidig vil der stadig være mange år og kilometer tilbage i bilen – især hvis den er af en af de præmierede modeller i klassen.

Hvor finder jeg de bedste brugte biler online?

Hvis du leder efter en god, brugt bil, kan det anbefales, at du tjekker Biltorvet.dk på Biltorvet.dk finder du de allerseneste annoncer fra autoriserede brugtvogns forhandlere over hele Danmark – klik ind på Biltorvet.dk og find din nye, brugte bil i dag!