Gefion Group

Find de bedste lejligheder i København med Gefion Group

Find de bedste lejligheder i København med Gefion Group

editorial

Står du for at skulle flytte til den store by – måske i forbindelse med arbejde eller studie? Så skal du først og fremmest finde en egnet bolig, gerne i nærheden af job eller læreanstalt. Men hvor går man hen, når man ønsker sig en ejer, andels eller leje bolig i høj kvalitet?

Find din nye bolig hos Gefion Boliger

Gefion Bolig er en afdeling af Gefion Group, som er blandt de største udviklere af boliger i Storkøbenhavn. Hos Gefion Boliger kan du få direkte adgang til nogle af Københavns lækreste og nyeste boliger i alle typer og størrelser. Uanset om du er på udkig efter en studiebolig, en ejerbolig, en andels bolig eller en senior bolig, kan du med sikkerhed finde den hos Gefion Bolig.

Hvem er Gefion Group?

Den danske bolig udviklings virksomhed Gefion Group har igennem mange år specialiseret sig i udvikling af boligejendomme i Storkøbenhavn. Hos Gefion Group ligger fokus på udvikling af ejendomme med et stort og hidtil uudnyttet potentiale, og omskabe disse til lækre boliger for de kræsne købere, lejere og andelshavere. Gefion Group udvikler inden for alle kategorier, såvel ejer og andels boliger som lejeboliger og kollegie boliger for studerende. Og det er ikke kun lejligheds ejendomme, der udvikles – Gefion Group udvikler også gerne boliger i form af rækkehuse og villaer.

Gefion Group er eksperter i at finde helt unikke ejendomme og byggegrunde, og enten på selvstændig basis eller i samarbejde med en investor udvikle disse til smukke og velfungerende boliger. Gefion Group arbejder, ud over udvikling af boliger, også med erhvervs relaterede ejendomme så som kontorer, hoteller og retail butikker.

Gefion Group udvikler primært ejendomme med salg for øje – både i form af projekt boliger, som sælges direkte til private slutbrugere, og i form af udlejnings ejendomme, som forhandles som projekt salg.

Du kan læse mere om ledige lejligheder, huse og øvrige ejendomme på gefionboliger.dk