Opsætning af filt

Filt på væggen skaber en god base

Filt på væggen skaber en god base

editorial

Drømmer du om at skabe forandringer i din bolig med nymalede vægge og en anderledes indretning, så er der flere ting, du skal tænke over, før du kommer til selve indretningsdelen. Det kræver nemlig lidt forarbejde, allerede før malerarbejdet kan gå i gang.

Det er en rigtig god idé at male sin bolig med jævne mellemrum. På den måde sørger du for at holde rummene ved lige og sørge for, at de aldrig ser alt for slidte ud. Maling skaber en ren base for din indretning, der giver møbler, nips og interiør lov til at stå frem uden forstyrrelser. 

Men før du går i gang med at male dine vægge, er der flere ting, du bør overveje. Du skal overveje om den base, dine vægge har, er den rette.


Opsætning af filt
Når du skal i gang med malerarbejdet i din bolig, skal du beslutte, hvilken base dine vægge skal have. Har væggene eksempelvis gammelt savsmuldstapet på sig eller andet som du ikke er begejstret for, så kan det være oplagt at fjerne det og sætte noget andet op, før du maler. 

Hvis du gerne vil have et godt grundlag for malingen, kan du sætte filt på dine vægge. Det skaber et godt grundlag for malingen, og du kan få det med flere slags tekstur på fladen, alt efter hvor meget du gerne vil kunne type filten igennem malingen. Du kan også spartle eller pudse dine vægge, eller du kan sætte nyt tapet op.

Alt det skal du overveje, før du går i gang med at fjerne møbler og male, så du ikke skal gøre det om senere. Måske har du allerede en god og solid base for din maling, og så er det blot med at gå i gang med arbejdet eller få en maler til at klare opgaven for dig.